A venit si pe aici vremea…Hai sa fim fair (ce ziceti?)

Stiti ce am mai gasit in ultima vreme sa am enerveze? Bloggerii care-s disperati dupa reclama. Pana acum nu mi-am prea dat cu parerea pe tema blogsferei, da’ uite ca am s-o fac acum.

Mie personal mi se pare de prost gust sa iti faci blog ca sa te dai mare, sa te citeasca lumea, sa iti lase commenturi misto cu laude……..v-ati prins voi. De ce mi-am facut eu blog? Ideea e ca nu am avut un motiv deosebit. Imi place sa scriu si ma simt bine scriind. Cred ca asta e de ajuns ca sa vreau sa-mi exploatez calitatile scriind ceva ce ar putea vedea si altii.

fii sincer oricand

Niciodata nu m-am speriat de critici… De fapt…asta e si unul dintre motivele pentru care am vrut sa am un blog. Am fost pregatita de la inceput sa primesc tot felul de critici pentru ca ma motiveaza si ma ajuta sa imi dau seama unde gresesc. Blogul nu e un jurnal…….e un loc unde imi expun parerile, sentimentele intr-o anumita masura..si unde astept ca voi sa imi dati opiniile voastre. De asta, pana acum nu mi-am facut reclama in niciun alt fel, exceptand comentariile. Nu am dat linkul nimanui in afara de cativa prieteni apropiati care in niciun caz nu ma citesc.

Nu am plecat de la premisa ca tot ceea ce vreau e sa am cat mai multe comentarii ca sa-i lovesc pe unii si altii peste bot cu ele, si nici sa fiu megapopulara sa moara dusmanii de ciuda. Refuz sa-mi pun blogul la status ca sa-l vada toata prostimea si sa-si verse nelinistile pe aici. Voi astia pe care nu-i cunosc sunteti mult mai contructivi. Ah…si sa nu credeti ca am vreo problema cu cei care isi fac reclama punandu-si linkul la status. E decizia lor in ce masura vor sa fie cunoscuti. Cum am spus, de la inceput nu m-am axat pe vanatoare de comentarii si popularitate. Scriu pentru mine in primul rand. Sun opiniile si gandurile mele. Daca aveti ceva cu ele va invit sa ma criticati cum vreti…..nu ma supar. Dar sa nu vad injuraturi, jigniri sau insulte. Jucam corect aici, nu?