Portret prin investigatii. Doar eu.

Deci….nu stiu cum sa incep.

Acum ceva timp am vazut undeva pe un blog (nu mai stiu care), o chestie asemanatoare si m-am gandit sa fac si eu asa ceva. Nu mai stiu cat de mult se aseamana dar important e ca am facut investigatii si am adunat informatii de la mai multe persoane, prieteni, cunostinte ca sa imi fac din spusele lor un portret. So, here I go…

O sa va prezint descrierile facute de fiecare (cu mici modificari din partea mea in materie de exprimare corecta, si mi-am permis sa le fac in stilul unor mici compuneri), iar apoi o sa mai comentez si eu putin dupa fiecare (imi expun si eu parerile).

Copilu’ (Andreea)

Roxana este mama perfecta.  Tot timpul cand am avut nevoie de ea m-a ajutat. Chiar daca nu prea stie ce sa spuna mereu apelam la ea. Te poti baza pe ea la bine si la rau. chiar daca am mai avut mici certuri dar s-au rezolvat….defecte nu prea vad. Pentru mine ii ca o mama poate cate odata cand se enerveaza din bun senin ca am zis io nu stiu ce prostii si stie bine ca ii doar o gluma.  Nu stiu ce as putea zice de ea adica nu am ce zice cum am mai zis pt mine e ca o mama cand am nevoie de cineva stiu bine la cine sa apelez si stiu ca ea va fii intotdeauna dornica sa ma ajute.

Eu: Ei, multumesc. Si e adevarat…cateodata ma mai enervez din prostii dar asta e doar pentru ca desi nu pare, sunt foarte sensibila.

Myriam

Deci,draga Haylie,tu ai dovedit faptul ca poti fi o prietena in care pot sa am incredere si cu care pot sa fiu sincera in toate momentele posibile ce-i drept…sarcasmul tau mai atinge cote alarmante si sa ma tachinezi e un hobby de performanta,dar parca daca n-ai face asta nu ai fi tu. Esti ironica si da,uneori ma enervezi de-mi vine sa-ti crap capul cu ceva,si totusi nu o fac pentru ca asa esti tu.Si ma amuzi cand faci chestia asta,ca doar de-aia ne prostim toata ziua.

(Chestia cu ,,multumesc ca m-ai facut sa ma indragostesc de Panic at the Disco si de Brendon Urie nu am mai pus-o la cererea subsemnatei)

Eu: Daca nu existai tu sa ,,imi pui in valoare” numai defectele….nu stiu ce m-as fi facut. Si nu sarcasmul meu atinge cote alarmante, ci ironia.

Ovidiu

Spune ca sunt o fata isteata, intelegatoare, ii place ca sunt de treaba si zice ca nu cunoaste multe ca mine. (sa-l credem?)

Eu:  Nimic de comentat. Ce sa facem daca e sincer omu’? 🙂 )

Andrei

Spune ca sunt de treaba, poate nu raspund dragut tot timpul, dar sunt ok. Zice ca sunt agitata si par stresata tot timpul si mai pomeneste ceva de un tic pe care il aveam si inca il mai am, si anume sa ma lovesc cu degetele in barba cand gandesc.

Eu: Agitata sunt, stresata doar par… si de tic sunt constienta si ma amuza.

Olimpia

Spune ca ii place de mine pentru ca sunt foarte de treaba, nu am fite, o respect,o suport si sunt o fata de gasca.

Eu: Mie una mi se pare rezonabil. (si eu sunt foarte greu de suportat)

Marius

I se pare ca sunt o tipa inteligenta, in care poate avea incredere. Ii place ca am incredere si in baieti, nu numai in fete si ca tin cu Dinamo.

Eu: Totdeauna am fost mai cu baietii si e posibil sa nu mai tin cu Dinamo daca ma enerveaza prea tare.

Adi

Parerea mea despre tine este ca esti o fata foarte draguta din toate punctele  de vedere ,arati foarte bine ,esti o persoana care stie de gluma ,esti calma in general, de multe ori fericita (uneori prea mult)

Eu: Ei…niciodata nu am considerat ca arat ,,foarte bine” si de obicei sunt din pacate cam pesimista. Nu stiu de unde vine fericirea.

Ligia

Zice ca sunt o fata de treaba, calma, frumoasa, si sunt verisoara ei preferata. Nu prea semanam pentru ca ei ii place matematica si mie nu.

Eu: Intotdeauna exista diferente.

Si cu asta am cam terminat. Vreau sa va spun ca am rugat pe toata lumea sa fie cat mai sincera posibil si sa nu ma abureasca. Totusi se pare ca nu prea am defecte. (pe alea le stiu eu)

Vreau sa va mai spun in schimb despre mine ca nu sunt foarte prietenoasa, pur si simplu nu e felul meu de a fii. Incerc sa fiu cat mai calma si sa nu pun la suflet toate lucrurile rele. Nu imi plac fitele si nu cred ca posed asa ceva. Nu imi plac baietii cocalari care se imbraca ca niste homosexuali de mana a doua si care au cercei. Sunt o persoana destul de ciudata, foarte pretentioasa, perfectionista, dar care isi respecta prietenii si chiar daca mai da gres, nu vrea niciodata sa ii raneasca.