Mici povestiri din minunata mea vacanta

Si uite ca totusi am reusit sa imi fac timp pentru ca sa va povestesc cate ceva din ,,minunata” mea vacanta. Nu ca v-ar interesa, dar nah, ma flatez si eu.

Cam prin iulie am facut o escapada la mare cu familia, lucru pe care sincera sa fiu, nu prea aveam chef sa-l fac. (Eventual sa fi mers intr-o tabara, cu prieteni de varsta mea ca sa imi pot permite mici libertati:D) Acele 6 zile s-au scurs foarte repede cu tot cu nemultumirile mele care intre timp s-au transformat in adevarate surse de iritatii si plictiseala. Si asa se face ca intr-o zi cu soare (si vant, dar nu mai conteaza…vreau sa fie perfect) am luat-o la fuga. Stati ca era seara. Rectific. Intr-o frumoasa seara (fara soare…vantul se pastreaza) am luat-o la fuga imbracata intr-o rochita scurta de vara (bineinteles) din camera mea, a carei usi (mari de altfel) era plasata intr-un mod cam ciudatel cu pragul in partea stanga mult mai lat decat in dreapta. Si frumusel, intr-un demaraj de zile mari (fugeam de frate-mio) am deschis la repezeala usa si am avut o inevitabila coliziune cu partea din stanga a pragului, care s-a soldat cu mine impleticindu-ma si apoi cazand si tinandu-mi mana pe obraz cu o privire plina de teroare.

Frate-mio iasa, se uita la mine, incepe sa rada si ma intreaba ce am patit. Eu, ridicandu-ma (tot cu teroare), constat ca i-am tras un cap cu toata puterea la bietul prag (care nu avea nicio vina) si m-am ales cu o batucitura de zile mari plus o zagrietura pe pomete. Frumos….foarte frumos. Era chiar si mai frumos daca aveam o bucata de carne ca sa nu ma mai chinui cu gheata. Ei…in urmatoarele 6 sau 7 zile sa zicem m-a durut groaznic de tare si aratam ca si cum as fi iesit din razboi. Acasa, dupa ce a trebuit sa explic la toata lumea ce am patit (evident, explicatie urmata de rasete pe alocuri) m-am ales cu cateva teorii realiste (nu fanteziste, Doamne fereste!) despre cauza bataturii si zgarieturilor, care intr-un final au devenit cicatrice:

1. M-a lovit bunul meu frate cu pumnul in fata. (N-ar fi intraznit, sunt prea fragila)

2. M-a lovit tot bunul meu frate cu chestia aia de batut snitelele (Nu aveam acolo asa ceva)

3. M-am batut cu Chuck Norris (Si bineinteles, am invins. Tot ce se poate)