Traim intr-o lume pline de defecte

Azi. Ora 8:00. Un tip gonea cu masina (una din aia ca lumea) pe bulevard. In plus, asculta manele la maxim, asa ca sa vada toata lumea cat de smecher si tare e el. Specimene de genul asta mai exista bineinteles si la liceul meu. Baietei de bani gata, cu Hyiundai-uri si Volkswagen-uri de toata frumusetea, dar din care se aude house, manele, plus alte genuri de muzica pe care nu le prea agreez.

defecte din lume

In plus, ca sa isi etaleze si talentul la condus (pe care de altfel nu il prea observ), mai ies si cu viteza din curte, pregatiti sa sturceasca pe oricine are tupeul sa stea in fata lor. Au noroc cu taticul care le da rezerva saptamanala de monede poleite, si cu care isi cumpara nimicurile de zi cu zi. Si acum ma gandesc ca mai si critic oamenii care la randul lor critica pe altii, asa ca as merita si eu sa ma autocritic. Bineinteles, cand vine vorba de defecte nimeni nu e dispus sa si le recunoasca dar, de data asta o sa incerc. In primul rand, as vrea sa fiu un pic mai fasneata, sa chicotesc, sa sar, sa urlu si alte chestii pe care le fac alte fete. Eu? Eu exact opusul.

Nu-s fasneata absolut de loc, nu chicotesc, in schimb cand rad, apai rad frate. Aaa…si nu urlu. Am un timbru vocal destul de puternic, dar de urlat, urlu doar acasa si enervez lumea cu cantatul. Cant aproape tot timpul, depinde cum ma apuca si imi enervez bietul frate care nu mai stie ce sa faca ca sa tac. La un moment dat ma gandisem chiar sa iau iste lectii de canto, dar cu toate problemele din ultima vreme si celelalte ocupatii, nu mi-am mai aratat interesul pentru asta. In orice caz, nu peste mult timp, am de gand sa fac si asta ca sa fiu multumita pe deplin. Si daca tot am inceput cu defectele, nu ma pot abtine sa spun ca uneori sunt prea sincera si directa. Nu stiu exact daca e defect sau calitate, insa pot sa ranesc unii oameni foarte usor. Dar…….incerc sa ma corectez. O sa imi pastrez sinceritatea in continuare dar o sa fiu mai atenta la cat de directa sunt.