Totul se intampla ca la usa cortului

diverse

De fapt planuisem sa scriu cate ceva despre cum am vazut eu Eurovisionul de anul asta, dar am renuntat cand am gasit un subiect mai bun.

Se facea ca aseara veneam cu familia de la tara, noi incarcati cu bagaje, de toate. Bun…..intram pe o straduta putin mai laturalnica. Strada mea. Ajungem chiar in capatul ei si dintr-o data trece o tanti tigana prin fata masinii la o distanta destul de decenta. Apoi, apare turtitul ei concubin, beat mort, care se planteaza drept in mijlocul drumului.Tata sta ce sta, doar doar se muta ala de acolo. Nicio sansa. Dupa ce se satura de asteptat, porneste dintr-o data, si il ocoleste pe tip la vreo jumate de metru. Ala, enervat la culme da cu pumnul in masina si se ia dupa noIi. Tata…ca sa evite un posibil scandal, o ia pe alta strada ca sa nu se ia ala dupa noi,si apoi se intoarce langa bloc sa parcheze. In 3 minute, dupa ce am scos toate bagajele de prin masina, ne trezim cu cioara langa noi, urlanda si injurand in gura mare. Si cum tata a incercat sa evite sa se certe, vorbind cat mai incet, tiganu’ se hotaraste sa urle si mai tare si sa injure si mai cu spor. Imediat iasa pe geam cativa vecini, alertati de presupusul scandal (tata are si el un timbru foarte puternic si cum tipu nu ne lasa in pace a ridicat tonul).

L a un moment dat, un vecin de la 1 din blocul vecin incepe sa zbiere pe tigan sa taca din gura si sa nu mai injure ca se aude peste tot. Noi ne-am luat fain frumos catrafusele si am pornit spre intrarea in bloc cand tipu’ si-a adus aminte ca de fapt cu noi se certa si s-a recomandat ca fiind Marius Tiganu’ care sta…citez: ”ui in casa aia mare de acolo”. Bine, bine. Noi am plecat, in timp ce vecinu’ de la 1 incerca sa o faca pe concubina-sa sa il ia de acolo si sa ii astupe gura ai’ mare.

Frumos, nu?