Dragoste dulce-amara 3 Episodul 36 de Marti 25 Iunie 2024

Dragoste dulce-amara 3

Acum ai ocazia perfecta sa urmaresti in voie episodul 35 din sezonul 3 al indragitului tau serial indian, “Dragoste Dulce-Amara.” Acest episod, difuzat pe 24 iunie 2024, este disponibil gratuit online si beneficiaza de o traducere completa pentru o experienta de vizionare cat mai placuta.

Povestea urmareste vietile lui Akshara si Naitik, uniti printr-o casatorie aranjata impusa de normele societatii, si ale lui Kartik si Naira, doi indragostiti profund. Serialul ilustreaza cum s-au cunoscut protagonistii, cum s-au indragostit si obstacolele pe care trebuie sa le infrunte pentru a-si pastra iubirea adevarata.

Acum vezi episodul 36 din “Dragoste dulce-amara” sezonul 3, online, pe 25 iunie 2024.

Va invitam sa vizionati pe platforma noastra, incepand cu 25 iunie 2024, episodul 36 din telenovela “Yeh Rishta Kya Kehlata Hai”, cunoscut si sub numele “Dragoste dulce-amara”. Acest episod complet poate fi urmarit online, in format HD, imediat dupa ce va fi difuzat la televizor. Urmatoarea editie: Luni 1.07.2024.

Ai pierdut episodul serialului la televizor? Poti viziona gratuit reluarea online, episodul 36 din “Dragoste dulce-amara” va fi disponibil pentru vizionare imediat după difuzarea pe National TV.

VERSIUNEA 1.

VERSIUNEA 2.


Cu aproape zece ani in urma, drama de familie “Dragoste dulce-amara” a inceput sa cucereasca inimile telespectatorilor. De atunci, aceasta poveste emotionanta a reusit sa reafirme valorile sacre ale casatoriei intr-o societate in care despartirile rapide si superficialitatea sunt tot mai frecvente.