Prezentare inainte de toate, despre mine baieti si fete

Salutare dragii mei, una noua pe ziua de azi…urmeaza printre randurile urmatoare o descriere pe scurt a celui ce va scrie, adica eu. Descrierea este sumara o gasiti in sectiunea Despre Mine, nu va zic mai mult ca sa ma cunoasteti voi destul de bine. Hai sa dezbatem un subiect, sa zicem prietenia dintre baieti si fete. Stiti cum e, inainte sa scrii te inspiri pe net.

prima prezentare a auditorului

Am gasit un banc: “Prietenia intre femei: O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a dormit la o prietena. Ca sa verifice, el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate. Prietenia intre barbati: Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Ca sa verifice, ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca el inca este acolo.” Sa mor de nu suna a adevar bancul asta. Am un prieten care imi povestea ca intro seara prietena lui a inceput sa sune la cativa prieteni de-ai lui…ii intreba daca stie ceva de el…ce crede-ti cai raspundeau? Exact! La fel ca bancul! 🙂 ) Eu cam tot asta cred despre relatia dintre femei respectiv dintre barbati.

Unii baietii cum suntem noi porci totusi ne sprijinim, voi fetele cum sunteti voi delicate nu stiti sa va acoperiti, mai rau uneori mai bagati si de la voi, ca de…barfa place…si asa relatii care par indistructibile acum sunt amintiri placute sau neplacute…Daca as fi bagat in seama toate barfele exagerate pe care le-am auzit acum ma retrageam singur, undeva in munte, eram un tarzan cu prieteni ursi si acum ma bucuram ca vine iarna si imi aduc ursii mancare la barlog…da…apropo…nu va luati dupa gura lumii ca nu va tine de foame…Pentru incheiere sa zic ca vreau sa va inveselesc, cum fac asta? Pai hai ca va mai scriu un banc:
Calcul pentru marire de salariu:

Dupa multi ani de serviciu, un om realizeaza ca nu a fost promovat, nu a fost transferat, nu i s-a marit salariul, nu i s-au dat prime si ca compania nu face nimic în acest sens. Deci omul s-a decis ca intr-o dimineata, sa mearga la managerul direct, iar dupa schimbul de amabilitati, a inceput sa-i mentioneze sefului, observatiile sale.
SEFUL, uitandu-se la el, a ras si l-a rugat sa ia loc spunand:
– Prietene, dar tu nu ai lucrat in compania asta nici macar o zi!
Omul a fost surprins sa auda aceasta dar seful a continuat sa explice:
– Cate zile sunt intr-un an?
– 365 zile iar o data la 4 ani sunt 366 zile.
– Cate ore are 1 zi?
– 24 ore.
– Cate ore muncesti pe zi?
– 8 ore/zi (de la ora 8.00 la 16.00).
– Asa, deci cat la % dintr-o zi muncesti?
Angajatul face calculele si zice:
– 8 ore/24ore = 1/3 dintr-o zi (adica 33,3%).
– Foarte bine, deci cat reprezinta 1/3 dintr-un an?
– 122 (1/3 x 366 zile=122 zile)
– Vii la Lucru in week-enduri?
– Nu dle.
– Cate zile de week-end sunt intr-un an ?
– 52 Sambete si 52 Duminici, in total 104 zile week-end.
– Merci. Daca eliminam din cele 122 zile cele 104 zile week-end, cate zile raman ?
– 18 zile.
– OK! De obicei, in fiecare an ai circa 3 saptamani de Concediu de Odihna. Acum, elimina cele 15 zile din cele 18 zile ramase. Cate zile mai raman ?
– 3 zile.
– Lucrezi de Anul Nou, Paste si Craciun ?
– Nu, domnule.
– Bun. Elimina cele 3 zile de Sarbatoare din zilele ramase. Cate zile mai raman ?
– Niciuna dle.
– Pai… Ce mai doresti?
– Am inteles dle. Va multumesc dle. pentru toti banii care mi-i oferiti. Imi pare rau, ca am incercat sa fur de la companie! 🙂 )
Sper ca va placut postul de azi…revin cu altele si mai frumoase si mai interesante.
Va multumesc, va salut, va respect si va pup!