O zi cu multe peripetii nepovestite

Good afternoon my furry friends!
In seara aceasta o sa aveti parte de inca o portie de lectura din culegerea cu idei imbecile care imi inveselesc iremediabil monotonele zile de scoala. Probabil va intrebati de ce titlul acesta. Ei bine, motivul pentru care aceasta denumire culmina postul meu este urmatorul:

zi minunata

Ieri, minunata (puncte puncte nu zic cine) a venit cu o idee absolut inovatoare si inutila (doi de in): ca astazi sa ne trezim de dimineata cu ochii incercanati, injurand ca nu putem dormi mai mult si sa zambim. Sa ajungem la scoala si sa ne zambim amabil unii altora chiar daca vrem sa ne caram pumni in gura cu galeata. Sa primim cu buna dispozitie teste neanuntate si toane din partea profesorilor…si totusi sa zambim. Nu se poate intampla nimic mai rau. Gresit!! De fapt chiar se poate.

Si s-a intamplat deja. S-a intamplat sa urasc ideea asta si sa mi se para de o idiotenie iesita din comun sa zambesti cand, de fapt iti vine sa te dai cu capul de pereti. Sau sa-i dai pe ceilalti. Depinde de situatie. Si ca sa inauguram aceasta zi cum se cuvine, am gasit de cuviinta sa-i schimbam numele din ”Z-Day” in ”P-Day”, adica Pussy Day. Pur si simplu ni s-a parut mult mai potrivit sa o numim asa, avand in vedere faptul ca este total nepractica si de prisos. O sa zambesc cand o sa am chef!

Si acum, oferta serii:
Order your very own homemade pussyday for only 99,99 dollars or do it all by yourself! Este foarte usor: trebuie doar sa-ti inabusi orice eventuala sclipire de inteligenta si sa te gandesti numai la lucruri tampite. Sau si mai bine…..nu te gandi la nimic! Cu siguranta o sa faci lumea mai buna….

(Si da, puteti sa ma numiti hatera sau cum va mai trece prin cap, dar mi s-a parut o idee neinspirata si……nici nu mai am adjective..)