Cum sa obtineti un par lung si sanatos

intretinere par lung

Dupa o analiza considerabila am decis sa imi las parul sa creasca natural.Nu este deloc usor sa intretii un par lung si in acelasi timp sa fie si santatos,este nevoie de multa rabdare dar si de multa munca.

In primul rand nimic nu va face ca parul dumneavoastra sa creasca repede.S-au incercat zeci de tratamente,vitamine etc.In medie parul creste cam 1 cm pe luna.

In al doilea rand cheia pentru un par lung este de a retine ceea ce ai deja.Nu incerca sa il tunzi in speranta ca va creste mai repede,deoarece cu siguranta mai mult vei pierde.

Iata cum puteti obtine un par lung si sanatos:

1.Dieta.Beti apa din belsug si mancati legume pline de proteine si vitamine.Desi vitaminele cu fac ca parul dumneavostra sa creasca mai repede,acestea vor intari parul.

2.Umezeala si proteinele.Fiecare dintre ele pot provoca ruperea parul daca sunt prezente in procente mari,asa ca incercati sa mentineti un echibru intre cele 2.

3.Fara calddura.Incercati pe cat posibil sa evitati folosirea de placi de indreptat si orice tratament bazat pe degajarea de caldura.

4.Incercati sa folositi cat mai putine stiluri de coafuri conplicate.Nu il periati,cel mai bine folositi un pieptene cu dinti largi.

5.Samponul nu numai ca,curata parul nostru dar ne lasa si fara o multime de uleiuri naturale,care hidrateaza parul nostru.Incercati sa folositi un sampon cu un continut de sulfat redus.