“Bărbatul ideal pentru femeia berbec”

femeia berbec

Unul din noii mei cititori este interesat de “bărbatul ideal pentru femeia berbec”, aşa că vreau să-l lămuresc un pic. Nu de altceva, dar nu vreau să părăsească acest blog cu sentimentul zădărniciei.
În primul rând, bărbatul ideal nu există, cum nici femeia ideală nu s-a inventat (deşi berbecuţele se apropie mult de perfecţiune, nu-i aşa, Andra? 😉 ) ). Dar asta nu înseamnă că noi, berbecuţele, ne mulţumim cu puţin. No way! Aşteptăm cam multe de la un bărbat şi deseori rămânem cu aşteptările 😀 Dar nu-i nimic, ne-am plictisi dacă totul ar fi perfect.
Acum o să vorbesc din punctul meu de vedere şi aştept berbecuţele cu păreri pro sau contra. So… bărbatul ideal pentru mine are următoarele trăsături:
1. inteligent
2. glumeţ şi vesel, adică să nu treacă oră din zi fără să mă facă să râd
3. ambiţios
4. plin de surprize (iubesc surprizele!)
5. spontan
6. tandru
7. pasional
8. fără fiţe de prost gust şi snobisme
9. un pic nebunatic şi copilăros
10. sensibil
11. curajos
12. comunicativ şi deschis
13. open minded
14. distractiv
15. bun ascultător, pentru că eu am multe de spus 😀
16. mai calm decât mine, pentru că sunt temperamentală de felul meu. Eu sunt destul de agitată pentru amândoi.
17. sociabil şi prietenos
18. un pic visător, ca mine 🙂
19. arătos (aici depinde de cum îl percep eu – ideea e să mă atragă PE MINE, nu îmi pasă de părerile celorlalţi)
20. lipsit de inhibiţii, complexe şi frustrări
21. să ştie când şi cum să-mi facă un compliment. Detest să nu fiu apreciată şi admirată, dar, în acelaşi timp, nu suport să fiu ridicată în slăvi. Şi, totuşi, prefer a doua variantă, între noi fie vorba 🙂 )
22. îndrăgostit până peste urechi de mine în cazul în care sunt şi eu. Să mă ţină un pic pe ace la început ar fi perfect, dar numai un pic. Nu aştept la infinit, nu am nici timpul, nici răbdarea.
23. să danseze cu mine, să asculte muzică bună şi să adore călătoriile. Asta e cerinţă pur emmicească, nu neapărat berbecească. Dar, generalizând, pot spune că noi căutăm un bărbat care să ne împărtăşească pasiunile şi plăcerile în viaţă. Nu prea agreez ca omul de lângă mine să fie împotriva lucrurilor care îmi plac cel mai mult. Ideal e să îi placă şi lui şi să ne bucurăm împreună de ele.
24. să nu fie invidios, răutăcios sau bârfitor. Nu-mi plac specimenele de genul…
25. să nu-mi spună ‘Te iubesc’ prea des, decât dacă fac şi eu asta 🙂
26. să mă răsfeţe
27. să pună suflet în micile noastre certuri, să se consume şi să-şi dea sufletul explicând, la fel cum fac şi eu 😀 Dar să facă asta respectând cerinţa cu numărul 16!
28. să nu fie posesiv, sufocant sau excesiv de gelos
29. să aibă încredere în mine
30. să nu fie zgârcit cu el însuşi. Detest oamenii care se abţin de la propriile plăceri pentru a pune banul la ciorap. Şi nu vreau nici un cheltuitor care să ne ducă la faliment după căsătorie. Ci doar un om echilibrat!

Hmmm… cam atât ar fi deocamdată, lista rămâne deschisă. Sper că mi-am lămurit cititorul