Vreau să-mi fie explicat fenomenul!

barbatii sunt usor de influentat

Este adevărat că femeia influenţează într-o măsură foarte mare comportamentul bărbatului în relaţie şi chiar în societate? E posibil ca un bărbat să fie distractiv, vioi, expansiv şi copilăros într-o relaţie şi închis, anost, aproape blazat într-o altă relaţie?

Recunosc că eu întotdeauna am schimbat oamenii din jurul meu. Am încercat să-i fac mai buni, mai deschişi, mai lipsiţi de prejudecăţi şi, de ce  să nu recunosc, mai copilăroşi. Nu mai vorbesc de pasiunea pentru muzică şi dans cu care i-am molipsit pe mulţi!  Sunt conştientă de influenţa pe care o am asupra lor şi, atâta timp cât consider că e ceva pozitiv, voi continua să mi-o exercit. Dar cunosc femei care nu au aceeaşi influenţă asupra celor din jur, în schimb iubiţii lor se mulează perfect pe felul lor de a fi. Nu o să generalizez chestia asta judecând doar după experienţele mele sau ale amicilor mei. Chiar vreau să îmi povestiţi voi cum stă treaba. Sunt toţi bărbaţii atât de cameleonici sau nu?
Iar mai jos am sa citez parerea unui coleg despre ce am spus mai sus:

NU sunt toti barbatii asa cameleonici…de fapt barbatii mai putin..barbati… sunt cei cameleonici in mare parte…
…alchimia dintre un barbat si o femeie face ca intr-o relatie reusita sa se simta fiecare dintre cei 2 “polarizati” unul de celalalt adica fiecare se simte implinit de calitati de barbat/femei ale celuilalt…atunci cand nu reuseste un barbat sa polarizeze o femeie el se apuca sa “imprumute” obiceiurile femeii cu care fce un cuplu….

A nu se confunda aceasta cu barbatii care nu face decit sa-si imbunatateasca “skill-urile ” invatand ceva care ii lipsea de la femeia de linga el…

Ca natura masculina, barbatul ar trebui sa fie cel care influenteaza femeia si mai putin invers dar …cum barbatii sunt unii mai efeminati, altii mai moi…iar femeile din ce in ce mai puternice si stiu ce vor …ele vor influenta in mare parte si comportamentul barbatului… Oricum orice influeneta benefica este bine venita in orice relatie ..oricine ar face aceasta ..femeia sau barbatul…

Oricum ar fi trebuie sa fie un echilibru intre “influentele” unuia asupra altuia pt ca altfel ori “canta” gaina ori cocosul prea mult intr-o relatie .

Personal, atat cat considera ca este ceva benefic ,ma las “influentat” atat in cuplu cat si de cei cu care vin in contact …pt ca cu cit mai multe lucruri bune asimilate ..ma pot perfectiona din ce in ce mai mult..