Despre cum mă scoţi din casă

idee de plimbare

Sunt uşor de scos din casă dacă nu sunt obosită sau ocupată.

Pentru ieşiri în oraş petrec cam 1-3 ore aranjându-mă, în funcţie de timpul alocat:
– corpului – baie + creme de corp = 30 minute
– părului – spălat + tratament + uscat + aranjat = 1 oră
– machiajului – demachiere + machiaj – între 2 şi 15 minute, depinde de ocazie
– hainelor – decizia + căutarea + îmbrăcatul propriu zis = de la 5 minute în sus – sky is the limit 🙂 )

Mă dau în vânt după ieşirile spontane şi romantice, deci mă pot face drăguţică şi în 10-15 minute. E uimitor câtă viteză pot să bag! Dar nu te aştepta să fac acelaşi lucru pentru a merge cu tine la un party. No way! Acolo trebuie să arăt ca scoasă din cutiuţă!

Dacă merg acasă la Bebetus şi urmează să dorm acolo, renunţ la aranjatul părului, pentru că oricum se va uda (am spus că iubesc băile cu spumă în doi? 😀 ) sau ciufuli 🙂

Îmi place să merg la cumpărături, singură sau însoţită, atâta timp cât cealaltă persoană nu mă bate la cap.

Sunt aproape euforică înainte de primele întâlniri. Un fost prieten m-a văzut ţopăind de emoţie (şi fericire, I guess) înainte de prima întâlnire. Eu nu ştiam că el ajunsese mai devreme şi stătea în maşină, admirându-mă 🙂 Bebetus a avut şi el parte de porţia lui de râs când m-am împiedicat după primele 30 de secunde ale întâlnirii.

Nu fac mofturi. Cel puţin nu la primele întâlniri. Dacă îmi place de tine, mă poţi duce oriunde. Ne putem distra şi în club, unde o să dansăm în asemenea fel încât să nu mă uiţi prea curând. Putem merge pe malul Dunării, unde o să arunc cu pietricele în apă spre disperarea pescarilor. Putem să ne jucăm în parc sau să ne plimbăm ore în şir, mâncând îngheţată, vorbind despre orice şi iritând trecătorii anti-nebunii şi prostioare emmiceşti.

Dacă, totuşi, vreau să merg într-un loc anume, ai face bine să te conformezi. Ştiu eu de ce vreau acolo, ok?

Îmi plac picnicurile romantice nocturne. Niciodată nu voi refuza aşa ceva.

Urăsc cluburile de “fiţe”, deci hai să le evităm! Vreau să dansez, nu să fiu analizată de  către piţipoancele din jur.

Nu lipsesc de la chefuri. Dacă n-aveţi parteneri la party-uri, eu sunt omul vostru! Unde-i rost de distracţie şi dans, e de mine 😀

Ia-mă într-o excursie pe nepregătite şi voi fi cea mai fericită creatură de pe Terra! Mă rog, încearcă să alegi sezonul cald pentru astfel de aventuri 🙂 Urăsc frigul şi zăpada! Dar asta nu înseamnă că aş spune NU. Faptul că mă iei prin surprindere te poate ajuta să zic DA în 99% din cazuri. Dacă vrei să plănuim o plecare la munte pe timp de iarnă peste o săptămână sau o lună, ai aproape zero şanse să vin cu tine!