Eu nu fac parte dintr-o bisericuta

In niciun caz nu vorbesc despre Biserica, ci de bisericuta. Grupul ala de oamenii care ii barfesc pe altii sau nu se despart veci pururi pentru nimic in lume. Trebuie sa stiti, fiecare am facut parte dintr-una candva, cu sau fara voia noastra.

bisericute

Nu mi-a placut niciodata cand clasa mea spre exemplu era impartita in mai multe grupuri. Pentru mine o clasa era formata din 27 de persoane, nu din 27 de persoane impartite in 5 grupuri. De fiecare data m-am inteles cu toata lumea si m-am integrat in fiecare grup cat de mult s-a putut. Unde nu a mers nu am insistat, la urma urmei nimeni nu e obligat sa te accepte asa cum esti.

Cand nu a fost rost de stat cu cei din bisericute, am preferat sa stau singura. Ascultand muzica, cititind ceva sau pur si simplu asteptand sa treaca timpul privind pe geam ultima fita in moda s.a.m.d.

Este adevarat ca in general sunt ceva mai retrasa si daca subiectele de discutie a celor din jur nu corespund cu  preferintele mele, prefer sa ma retrag sau sa stau sa ascult. De ce sa ma bag intr-o discutie despre masini , de exmplu, cand eu n-am intrat niciodata in benzinarie deci, nu stiu mai nimic despre acest subiect. N-are logica.

Pentru ca nu-mi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, nu-mi plac nici persoanele care procedeaza asa. Daca eu am de vorbit despre ceva anume cu cineva  anume, lasa-ma sa vorbesc. Nu trebuie sa sti tu chiat tot 🙂 .

Totusi, sa nu ne abatem de la subiect.

Voi cum stati cu bisericutele?