Ce sa fac daca imi place ciocolata?

Mda, se pare ca si eu fac parte din grupul mancaciosilor de ciocolata. Nu fac excese, dar cand mi se pune pata nu ma poti opri nici cu tancul. Cand eram mai mica beam ciocolata calda in loc de cafea. Adica imi puneam ciocolata in cana si ziceam ca-i cafea. Ma simteam om mare, o faceam in fiecare dimineata, uneori chiar si seara pentru ca ma facea sa dorm mai bine. Cand venea  o prietena la mine o serveam cu ciocolata calda. Eram fete mari.

imi place ciocolata

Obiceiul asta s-a tinut de mine pana am mai crescut si am vazut ca ciocolata in exces nu face bine la greutate. Ciocolata calda nu mai avea acelasi gust ca in copilarie. Cu timpul m-am lasat aproape de tot, de amandoua.

Intre timp am aflat ca de la ciocolata fac un fel de alergie care-mi provoaca cosuri si niste pete mici . Ueaxxx. Din momentul ala m-am convins ca mie ciocolata nu o sa-mi faca bine niciodata, si am ales sa mananc cu masura doar atunci ca imi este pofta.

Desi cumpatata, de la o patratica pana la o tableta nu era un pas foarte mare. Toata lumea stie lucrul asta , pentru ca nu cred sa fie persoana care sa nu fi patit vreodata asa.

Am mancat o tableta de milka cu capsuni si iaurt pentru ca era buna. Timp de o saptamana dupa acest nefericit eveniment, ma intreba tata  in fiecare zi  ce am pe frunte.

Fiti cumpatati! Punct!