Aglomeratie, nebunie si foarte mult circ

viata greaAm avut astazi o zi atat de aglomerata, ca n-am avut timp nici sa beau apa. Cand am ajuns seara acasa si mi-am dat seama cate am facut, efectiv nu mi-a venit sa cred. N-am mai umblat atat de mult de destul timp si sincer nici nu-mi doresc sa se repete experienta asta.

Astazi la Timisoara a fost ziua transportului nu stiu de care si centru orasului a fost inchis pentru masini. De obicei nu o iau prin centru, dar astazi am fost atat de bine inspirata si am zis ca n-ar fi rau sa mai trec pe acolo. Pacatul meu, alta data nu mai fac asa. O ora mi-a trebuit pentru un drum pe care in mod normal il faceam in 15-20  de minute. Am nimerit de doua ori in zone in care drumul era inchis, am transpirat pana la chiloti, m-am bronzat pe mana stanga ca tracto….pardon, soferii si ma doare piciorul stang de la cat am apasat ambreiajul.

Asta este un draft de acum cateva saptamani cand, la Timisoara a fost ziua transportatorului…sau ceva de genul. Ceva cu mijloacele de transport in comun. Centrul orasulul a fost inchis circulatiei masinilor si pe acolo s-a plimbat lumea pe jos, cu biciclete, role s.a.m.d.

Dupa toata aceasta minunatie se specula ca vor sa inchida circulatia masinilor in centrul orasului, si tot centrul sa devina zona pietonala.Parerea mea? Prietene, te-ai tampit?

O fi fost ziua aia traficul infernal pentru ca lumea nu prea stia ce se intampla, dar daca se inchide circulatia in centru, tot infernal o sa fie traficul.

M-a intrebat pe mine cineva daca mi-ar conveni sa locuiesc in centru, in galagia aia infernala. Nu mi-ar conveni, normal ca nu, dar asta e , noi ne mutam dupa conditii, nu conditiile dupa noi. Si eu locuiesc intr-o zona galagioasa si nu-i nici macar aproape de centru, dar asta nu inseamna ca cer restrictia circularii masinilor pe aici.

Sa faca prima oara locuri de parcare si dupa sa se gandeasca sa opreasca circulatia.