De ce sa renunt la blogging?

Bloggingul este o activitate de care ma tin de vreo 2 ani proaspat impliniti. Multa lumea s-a mirat  ca m-a tinut atat dragul de scris, pentru ca in general de orice ma apuc, ma plictisesc foarte repede. Chiar daca am avut perioade mai bune si perioade mai putin bune, eu zic ca lucrurile merg destul de bine. Indiferent ca am avut sau nu idei pentru a publica ceva aici, nu m-am gandit sa renunt. De multe ori cand nu aveam acces la calculator ii simteam lipsa blogului, dar si rutinei de a citi in fiecare zi ce au scris ceilalti.

Stiu sigur ca nu sunt cea mai buna, dar eu o fac cu drag si ma bucur de fiecare vizitator nou care imi trece pragul. De foarte multe ori am preferat sa renunt la anumite activitati din offline pentru un post nou, lucru pe care nu cred ca o sa-l mai fac.

De ce as renunta la blog?

Hmmm, cred ca mi-ar trebui niste motive intemeiate. Sper sa nu ma plictisesc niciodata,pana acum virusul creste. Daca blogsfera ar ajunge ca sistemul de invatamant din Romania probabil ca as incerca sa remediez situatia, dar nu m-as lasa pagubasa. Daca n-as mai avea domeniul asta, mi-as cumpara altul. Daca nu as mai avea inspiratie, mi-as cauta alta.

Sunt perfect constienta de faptul ca fac greseli, dar nu ma las intimidata de cei care comenteaza aiurea de la prima vizita aici. Ce nu ma omoara ma face mai puternica, pentru curiosi. Daca-mi dai un comment prin care iti afisezi frustrarea fata de errorile de pe acest blog nu inseamna ca de maine il sterg. Hai sa fim seriosi.

Si acum, ca sa raspund intrebarii initiale, as renunta la blog doar daca as stii ca timpul nu-mi permite sa scriu deloc. Lucrul acesta nu cred sa fie posibil vreodata asa ca imi pare rau. Eu raman aici cat ma mai tine creierasul, laptopul si internetul.

Ma intelegeti?