Secretele unei relații eșuate

relatii esuate

Pentru că articole despre cum să ai o relație minunată cu partenerul de viață ar putea umple biblioteca din sufragerie, m-am gândit să punctez care sunt pașii pe care dacă îi urmați vă vor conduce către o relație…de eșec.

Nu-ți cere niciodată scuze!
De ce ai face-o? Doar tu ai mereu dreptate. Și chiar dacă se întâmplă, prin cine știe ce festă a sorții să nu ai, nu o să admiți niciodată că ai greșit. De ce să-i dai satisfacție? Până la urmă dacă te iubește te acceptă cu tot cu toanele tale. Evident că viceversa nu e valabilă. 

Mergi la culcare cu capsa pusă!
V-ați certat? Asta e! Nu-i mare lucru. Mergeți amândoi în pat, și dormiți spate în spate. E bine știut că noaptea e cel mai bun sfetnic pe care îl avem. N-are importanță că a doua zi sunteți ocupați și nu mai aveți timp să clarificați problema. Și dacă se strâng resentimente, care-i baiu`? Cineva trebuie să colecționeze și dintr-astea.

Nu te mai ingriji!
Nu te mai aranja, nu mai merge la coafor, eventual tunde-te scurt, nu te mai machia și poartă hainele pe care le ai de atâția ani în dulap. Vorba aia “Looks don`t matter”. Dacă te iubește te acceptă și cu 15 kg în plus, cu mustață și păr pe mâini. Ba chiar n-o să fie deloc oripilat de ochii tăi bobosati pe care îi vede în fiecare dimineață și mătura de păr care îl așteaptă în fiecare zi când vine de la serviciu. Și ce dacă mirosi doar a cartofi prăjiți? Ești iubirea vieții lui, doar n-o să aibă pretenția să mirosi a Chanel.
 
 El e de vină pentru emoțiile tale!
Și chiar și pentru zilele în care ești pe ciclu. Ești nervoasă, te simți deprimată, neapreciată și neînțeleasă? El e singurul vinovat. Sigur nu te mai iubește că la început, nu îți mai oferă afecțiunea de altădată și tocmai ți-ai amintit că n-ai mai primit o floare de la Valentine`s Day-ul de acum 2 ani. E clar, sentimentele lui pentru tine pălesc, dacă te iubea nu te scăldai în mocirla asta simțindu-te mizerabil de singură. Chiar dacă el se învârte în jurul tău și se enervează că nu știe cum dracu` să te scoată din starea asta de scelerat fără medicație, el e de vină! Dacă te iubea știa cu siguranță cum să găsească antidotul. 

Compară-l cu foștii tăi!
Și spune-i ce nu face el pentru tine și cum fostul se descurca atât de bine. Cât de mult te distrai și câtă poftă de viață aveai când erai cu ex-ul. Fă-l să se simtă inutil și neapreciat. Adu-i aminte că poți întotdeauna să ai pe cineva mai bun decât el și că singurul motiv pentru care-i ești alături e, bineînțeles, iubirea ta imensă pentru el. Nu contează că nu are mașina visurilor tale, că locuiește încă în casa părintească și că nu are bani să te scoată în oraș nici măcar o dată pe săptămână. Arată-i toate cadourile pe care ți le-au făcut foștii. O să te aprecieze că ești totuși cu el deși ai avut partide și mai bune.

Fă mișto de “jucăria” și de performanțele lui în pat!
O să îl motiveze cu siguranță și data viitoare o să se ambiționeze să fie cel mai feroce dintre masculi. Normal ca trebuie să îți facă pe plac. Și in plus mistourile nu sunt făcute deloc cu răutate…ci doar așa, să îl încurajeze să fie mai bun. 

Succes! Și dacă le-ai făcut pe toate și încă e cu tine înseamnă că fie te iubește prea mult și în cazul ăsta e un idiot, fie aseapta momentul propice să te calce pe căpățână.